> Početna > Vibrofon

Vibrofon
Revolucionarni logopedski aparat vibrofon

U odgojno obrazovnom sustavu jako važnu ulogu imaju logopedi. Logopedija se bavi prevencijom, dijagnostikom i ispravljanjem raznih poremećaja govora i izgovora, slušanja i pisanja. Razni problemi s govorom manifestiraju se već u ranoj dobi i ako se uoče na vrijeme, i više su nego rješivi. Govorne mane mogu dovesti do problema u socijalizaciji i interakciji s drugom djecom, ali čak i do problema sa samopouzdanjem.Stoga, svaki roditelj odlučuje posjetiti logopeda kako bi se uklonile govorne mane još u ranoj životnoj dobi.Logopedi isto koriste razne aparate i pomagala kako bi što brže i efikasnije riješili govorne probleme. Svako dijete, ali i odrasle osobe s problemima u komunikaciji, koji posjećuju logopede žele što prije otkloniti govorne i druge mane s kojima nije jednostavno živjeti, jer im stvaraju probleme u komunikaciji, kao što su iskrivljen izgovor pojedinih riječi, mucanje itd. tremu, nelagodu ili strah kod njih samih, a i nerjetko i negativni prihvat u ljudskom društvu. Ljudski je htjeti se riješiti takvih problema, a srećom u današnje vrijeme su nam na raspolaganju stručni i profesionalni ljudi u logopediji, a i  razni logopedski aparati koji omogućavaju i znatno ubrzavanje postupka ispravljanja govornih problema i govornih mana.

Vjerojatno niste znali da u Hrvatskoj postoji prilično samozatajna tvrtka Elgrad acoustics, koja se bavi inovacijama,razvojem i proizvodnjom logopedskih aparata i pomagala već dugi niz godina, konkretno preko 25 godina. Najpoznatiji logopedski aparat "Vibrofon" čiji je prethodnik bio "Vibrator R" , a za koji znaju vjerojatno svi logopedi u Hrvatskoj i mnogim drugim zemljama. U suradnji s Domom zdravlja i Općom bolnicom Varaždin, tvrtka Elgrad d.o.o. razvila je uz stalno unapređenje vrhunski aparat "Vibrofon" za korekciju artikulacijskih poremećaja kod govora.
Najbolji je baš zato jer omogućuje upravo ono čemu svaki pacijent teži - ubrzavanju terapije i postizanju izvanrednih rezultata u kratkom vremenu.

"Vibrofon" omogućuje upravo ono čemu svaki pacijent teži - beskompromisno je nježan i bezbolan kod primjene u terapiji,omogućava vremensko skraćenje terapije i postizanje izvanrednih rezultata u kratkom vremenskom periodu. "Vibrofon" kao ključno logopedsko pomagalo pokazuje odlične rezultate kod korekcije rotacizma (glasa R), korekcije sigmatizma (C, Z, Ž, S, Š, Č, Ć, D i Dž), te masaže mekog nepca, logomotorike i izazivanja vanjskih vibracija na laringsu. Odlične rezultate postiže i od afazije ukoliko se govorno-jezičnim vježbama pristupi na vrijeme i s obzirom na zatečeno stanje pacijenta. Dakle,ukratko, tvrtka Elgrad d.o.o. iz Varaždina već preko 25 godina proizvodi logopedski aparat za korekciju artikulacijskih poremećaja "Vibrofon". Mnogi logopedi diljem Hrvatske, ali i Europe, uspješno primjenjuju terapije s Vibrofonom, koji je promijenio živote mnogim ljudima, a naročito djeci. Odlikuje ga lakoća rukovanja, a odlični rezultati postižu se već i nakon kratkotrajne primjene. Elgrad je konstruktor i proizvođač Vibrofona koji je već 25 godina prisutan u logopedskim ustanovama u Hrvatskoj i drugim zemljama.
Osim Vibrofona, Elgrad proizvodi po narudžbi, TKD-400 audio analizator tona, glasa i govora i Audio vibracioni stolčić
Za detaljnije informacije o Vibrofonu i drugim uređajima, načinu nabave, plaćanju i slično potrebno je uspostaviti kontakt putem e-maila elgrad@elgrad.com ili na tel/fax 00385 42 332-544, svaki dan od 9 do 14 sati, subotom do 12 sati.
Osim proizvodnje logopedskih aparata, tvrtka Elgrad ima i trgovinu "Electronic shop" u Optujskoj ulici 34 u Varaždinu u kojoj možete naći širok asortiman raznih elektronskih uređaja, audio uređaja, razne elektroničke komponente, zvučne kutije-pasivne i aktivne,razne zvučnike za ugradnju (preko 8000 kom.na skladištu, gotove kablove, kablove u metraži, konektore, utičnice, lemilice, mikrofone, stalke, slušalice i još mnogo toga. Stoga, ne propustite posjetiti ih na njihovoj stranici www.elgrad.com ili u njihovoj trgovini u Varaždinu!
P.S.
"Vibrofon" je nezamjenjivo pomagalo svakog logopeda, i najčešće se brzo dolazi do dobrih rezultata kod izgovora stoga se javite stručnom timu tvrtke Elgrad još danas i saznajte sve detalje oko ovog revolucionarnog aparata.